Természetes antibiotikumok, amit a konyhádban találsz: Oregano

Természetes antibiotikumok, amit a konyhádban találsz: Oregano

Mit teszel, ha megfázol? Rohansz az orvoshoz, mint sokan mások, antibiotikumot felíratni? Talán ezért lettek rezisztensek a baktériumok, a túlzott, sokszor felesleges antibiotikum fogyasztástól. Keresd és fogyaszd inkább a természet saját antibiotikumait, ott van a konyhádban a polcon, a kertedben, vagy a fűszerkereskedőidnél. Mit nyersz, ha ezeket használod? Nincs mellékhatás, nincs rossz közérzet, fejfájás, stb. Íme:

Oregano – oregano kivonat

Segít a súlycsökkenésben, az emésztésben, de az egyik legnagyobb tulajdonsága az, hogy segít leküzdeni a gyulladást.

A Carvacrol tartalma ott van a kivonatban, az olajban, és ez az, ami öli a gyulladást okozó baktériumokat.

Az oregano kivonat erejét az élelmiszercsomagolásnál tesztelték, ahol hatékonyan kordában tartotta az ételben található pathogéneket és baktériumokat, valamint sikeresen pusztította a „Candida Albican” nevű élesztőgombát, ami a bélrendszer káros élesztőgomba fertőzése.

Szóval az oregano sok mindenre jó választás.