Garancia vállalásunk:

Elérhetőségünk: 06 20-410 9800, info[kukac]egzotikusfuszerek.hu

A minőségre mindenek felett odafigyelünk, csak is olyan nagykereskedésektől szerzünk be árukat, akiknek múltjuk van, megbízhatóak és a legmagasabb minőséget tudják biztosítani. 

A szállítás során megsérült csomag:  Az ilyen esetet azonnal jelezze felénk, hogy pótolhassuk az árukat. A kárigényt mi nyújtjuk be a GLS-nek, az MPL-nek. FONTOS!!! Fotózza le a törött küldeményt úgy, hogy látszódjon a címzett, és az összes sérült, törött áru egyenként. Ha van kárjegyzőkönyv, akkor azzal együtt juttassa el a fotókat hozzánk.

Ha valami kimaradt, nem azt küldtük, amit rendelt, vagy összetört a csomagban: (előfordul, emberek vagyunk)

-3000,- alatti értékben az áru árát visszafizetünk, szükségünk lesz egy bankszámlaszámra

-3000,- feletti értékű árut pótlólagosan utánaküldjük.

Fizetni Bankkártyával,

Előre utalással vagy

Kézbesítéskor készpénzben, utánvéttel (+300 Ft készpénzkezelési költség mellett)  lehet.

Általános szállítási feltételek:

A rendeléseket 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk és feladjuk. Csütörtökönként annyi csomagot adunk fel, amennyit bírunk, hogy péntekre megérkezzen a legtöbb áru. Ezek a feladási menetek csak akkor érvényesek, ha a megrendelt áruk között nincs raktárhiány (a rendszer figyelmeztet erre, ha valaki olyan árut szeretne rendelni, amelyik nincs raktáron), és ha túl sok rendelés érkezik egyszerre.

Kifelejtettél valamit a kosárból, megrendelheted utólag is fuvardíj nélkül, csak a szállítási módok közül válaszd a "Hozzáadás már beküldött rendeléshez" menüpontot. Ezt kb 24 óráig teheted meg, nehogy kimenjen a csomag az utólag rendelt termékek nélkül.

Szállítási díjak: A tényleges szállítási költség magasabb, mint ami itt fel van tüntetve. A szállítási költség egy részét átvállaljuk. 

A 30.000,- Ft ingenes szállítási határ az MPL futárszolgálattal feladott csomagokra nem érvényes, az MPL szállítási díjait  minden rendelés esetében meg kell fizetni, a 30.000,- feletti rendelések ingyenes szállítás csak a GLS futárszolgálattal vehető igénybe. Megértésedet köszönjük.

  • GLS Csomagpontra szállítva 40 kg-ig, 1 napos szállítással (Térképes kereső), Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel 1590,-
  • MPL Postapontra szállítva A rendelési utolsó oldalán, az "Üzenet az eladónak" mezőben kell kérned hogy ezt választod, és meg kell itt nevezned az általad igényelt Postapontot. 990,- Abban az esetben, ha a csomag törékeny árukat tartalmaz, akkor erre a díjra 75% pótdíj kerül felszámításra.  Csak minden pénteken áll módunkban csomagot feladni a Postán.  
  • GLS Csomagpontra szállítva 40 kg-ig, 1 napos szállítással utánvétes fizetéssel 1890,-
  • Házhoz szállítva GLS, 40 kg-ig, 1 napos szállítással- Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel  1690,- 
  • MPL Házhoz szállítva: A rendelési utolsó oldalán, az "Üzenet az eladónak" mezőben kell kérned hogy ezt választod, abban az esetben, ha a csomag törékeny árukat tartalmaz, akkor erre a díjra 75% pótdíj kerül felszámításra.  Csak minden pénteken áll módunkban csomagot feladni a Postán.                                                                                                                   0-10 kg 1990,- törékeny felár 75%                                                                                                          10-20 kg 2990,- törékeny felár 75%                                                                                                        20-40 kg 5990,- törékeny felár 75%
  • Házhoz szállítva 40 kg-ig, 1 napos szállítással - utánvétes fizetéssel 1990,-  (ebből 300 Ft a GLS készpénzkezelési díja)