Az idei bő cukkini termés egy része még mindig ott hever a spájzban, és itt az ideje, hogy csökkentsük a készletet kicsit. A szerda amúgy is főzelékes nap, így hát legyen ez az ígéretesnek tűnő, indiai beütésű, cukkini fasírt ma. Remélem, még nem fáradtatok bele a cukkini ételféleségekbe? Kell nekünk egy-egy húsmentes nap néha.
Hozzávalók:
1 nagyobb cukkini, magrésze kivágva, lereszelve
6 evőkanál gesztenye liszt
1 gerezd fokhagyma, nyomva
1 teáskanál Garam Masala fűszerkeverék
1 teáskanál őrölt Koriander
1/2 teáskanál őrölt Római kömény
1/2 teáskanál Nigellamag, egész
1/2 teáskanál Himalaya só
1/2 teáskanál őrölt Fekete bors
1/2 teáskanál őrölt gyömbér
1/4 teáskanál Cayenne bors
1/2 teáskanál őrölt mustármag
4 evőkanál növényi olaj a sütéshez
Elkészítés:
Jó étvágyat!
forrás: theveganhousehold.com