Most ne utazzunk nagyon messzire, Olaszország elég lesz. Elvégre ők tudnak pár hozzávalóból kihozni valami fantasztikusat. A csirkecombokat magam is nagyon szeretem, sokkal finomabbnak, ízletesebbnak tartom a közkedvelt csirkemellnél, bár a fiam a fordítottját állítja. A lényeg tulajdonképpen az, hogy a combokon ott van a bőr, amely zsíros, és ha megfelelően van sütve, szaftosságot ad az elkészült ételnek. Gyerekkoromban a csirkemell mindig a tálban maradt, senkinek sem kellett.
Hozzávalók:
500 g csirkecomb 2 alsó, 2 felső
1 evőkanál I. osztályú Szegedi paprika
1 evőkanál Fokhagyma-Gyömbér Püré
1 evőkanál Citromlé, frissen facsart
1 evőkanál Növényi olaj
1 evőkanál Vaj
4 db nagy Vöröshagyma, szeletelve
1 evőkanál méz
1-2 kissebb ág Rozmaring
Só
Elkészítés:
Jó étvágyat!
forrás: http://www.myfoodstory.com