Különféle tölteléket csomagolnak wonton tésztába, majd főzik , de legfőképp gőzölik speciális bambusz gőzölő edényekben. Ez a fűszerkeverék a Wenchou stílusban készült leves alapja. Azon kívül, hogy a Wonton levesünket fűszereznénk vele, használjuk még más levesek, főzelékek ízesítésére is a keleti ízek felidézésére. Legyünk bátrak és kísérletezzünk!
Felhasználási javaslat: Elkészítési idő: 15 perc
Forralj fel 1 liter vizet, olvaszd fel benne a tasak tartalmát, adj hozzá Wonton batyukat, vagy más hús, májgombócokat, 100 g mungóbab csírát, takard le és főzd 2-3 percig. Finom, ha szeletelt omlettel tálalod.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 40 g |
Minőségét megőrzi | 2025. jún. 30. |
Összetevők | só, E621, csirkezsír, hidrogenizált pálma olaj (E330, E322, (szója), dextróz, csirkehús por, savó por (tej), fűszerek (zeller mag, fehérbors, petrezselyem, kurkuma, gyömbér), szója szósz por (szójabab, búzaliszt), E551. |