Wasabi Szósz - S&B

170 g
1 895 Ft
Enyhébb, mint a híres Wasabi paszta, Felhasználási javaslat: Sültekhez, Barbecue húsokhoz, sültkrumplihoz, hasábburgonyához, főtt tojáshoz, rántott húsokhoz, rántott halakhoz, kalamari gyűrűkhöz, salátákhoz, és még sorolhatnám. Szokás szójaszósszal keverni mártogató szósznak, ez a mód kimondottan finom főtt húsok ízesítésére.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS50113
Minőségét megőrzi
2025-04-17
Elérhető mennyiség
5 db

Az eredeti S&B Wasabi Szósz Japánból megidézi azokat az ízeket, melyeket a Japánok annyira szeretnek, és nem csak a Sushihoz, de sokféle ételhez is. Enyhébb, mint a híres Wasabi paszta, de továbbra is érezteti a szánkban, orrunkban azt a kellemes, tormás rúgást, amit a Wasabi tud okozni.

Felhasználási javaslat: Sültekhez, Barbecue húsokhoz, sültkrumplihoz, hasábburgonyához, főtt tojáshoz, rántott húsokhoz, rántott halakhoz, kalamari gyűrűkhöz, salátákhoz, és még sorolhatnám. Szokás szójaszósszal keverni mártogató szósznak, ez a mód kimondottan finom főtt húsok ízesítésére. Vigyázat! Függőséget okoz :-)

Egyéb: Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve, hűtőben, korlátolt ideig tárolható.

További információk
Származási hely Japán
Töltő súly 170 g
Minőségét megőrzi 2025. ápr. 17.
Összetevők víz, napraforgó olaj, módosított keményítő, só, dextrin, torma, mesterséges és természetes ízesítés, wasabi, xantan gumi (veszélytelen), Szacharóz zsírsav-észterek, citromsav.

Nincs kapcsolódó cikk