Igazi Wasabi tormával (Wasabia japonica, 2%) készült Wasabi por. Ez a Wasabi por készítmény eredeti Japán, és egy kis hidegvízzel keverve kapunk egy nagyon finom Wasabi krémet, pasztát. Használd természetesen Sushihoz, japán halételekhez, de ezenkívül sok máshoz is izgalmas: keverd majonézbe és ezzel ízesítsd a főtt tojást, sült és főtt zöldségekhez jól illik. Halakhoz kiváló, akár sütüd, akár főződ. Próbáld ki krumplipüréhez (!), keverj egy keveset a salátaöntetedbe, vagy az asztali mártogató szószaidba.
Igazi Wasabi tormával (Wasabia japonica, 2%) készült Wasabi por. Ez a Wasabi por készítmény eredeti Japán, és egy kis hidegvízzel keverve kapunk egy nagyon finom Wasabi krémet, pasztát.
Felhasználási javaslat: Sokoldalú: mindenhol, ahol eddig magyar tormát használtál, helyettesítheted Wasabival. Ez azért praktikus és egyben finom is, mert csak a megfelelő mennyiséget kevered be, a többi ereje magmarad a dobozban. Használd természetesen Sushihoz, japán halételekhez, de ezenkívül sok máshoz is izgalmas: keverd majonézbe és ezzel ízesítsd a főtt tojást, sült és főtt zöldségekhez jól illik. Halakhoz kiváló, akár sütüd, akár főződ. Próbáld ki krumplipüréhez (!), keverj egy keveset a salátaöntetedbe, vagy az asztali mártogató szószaidba.
Elkészítési javaslat:
Tégy 5 rész Wasabi port egy tálkába.
Adj hozzá 3 rész hidegvizet.
Keverd jól össze, majd fordítsd a tálat lefelé, hogy az ereje maximális legyen, várj 1 percet, és fogyasztásra kész.