Wasabi por - igazi Japán wasabival 30g - S&B

30 g
1 195 Ft
Igazi Wasabi tormával (Wasabia japonica, 2%) készült Wasabi por. Ez a Wasabi por készítmény eredeti Japán, és egy kis hidegvízzel keverve kapunk egy nagyon finom Wasabi krémet, pasztát. Használd természetesen Sushihoz, japán halételekhez, de ezenkívül sok máshoz is izgalmas: keverd majonézbe és ezzel ízesítsd a főtt tojást, sült és főtt zöldségekhez jól illik. Halakhoz kiváló, akár sütüd, akár főződ. Próbáld ki krumplipüréhez (!), keverj egy keveset a salátaöntetedbe, vagy az asztali mártogató szószaidba.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS50125
Minőségét megőrzi
2025-05-04
Elérhető mennyiség
18 db

Igazi Wasabi tormával (Wasabia japonica, 2%) készült Wasabi por. Ez a Wasabi por készítmény eredeti Japán, és egy kis hidegvízzel keverve kapunk egy nagyon finom Wasabi krémet, pasztát.

Felhasználási javaslat: Sokoldalú: mindenhol, ahol eddig magyar tormát használtál, helyettesítheted Wasabival. Ez azért praktikus és egyben finom is, mert csak a megfelelő mennyiséget kevered be, a többi ereje magmarad a dobozban. Használd természetesen Sushihoz, japán halételekhez, de ezenkívül sok máshoz is izgalmas: keverd majonézbe és ezzel ízesítsd a főtt tojást, sült és főtt zöldségekhez jól illik. Halakhoz kiváló, akár sütüd, akár főződ. Próbáld ki krumplipüréhez (!), keverj egy keveset a salátaöntetedbe, vagy az asztali mártogató szószaidba.

Elkészítési javaslat:

  • Tégy 5 rész Wasabi port egy tálkába.
  • Adj hozzá 3 rész hidegvizet.
  • Keverd jól össze, majd fordítsd a tálat lefelé, hogy az ereje maximális legyen, várj 1 percet, és fogyasztásra kész.
További információk
Származási hely Japán
Töltő súly 30 g
Minőségét megőrzi 2025. máj. 4.
Összetevők torma 76%, mustár, tápióka keményítő, wasabi torma 2%.

Nincs kapcsolódó cikk