Wasabi - Őrölt - S&B

690 Ft
Japánban a sushi egyik alapvető fűszere. Izgalmas még főtt, grillezett vagy fóliában főtt hal szószához keverni.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
HS50155
Minőségét megőrzi
2025-03-11

A japán konyha egyik jellegzetes fűszere, japán tormának is nevezik.

Elkészítési javaslat: A wasabi port vízzel, esetleg egy kis szója szósz hozzáadásával keverjük csomómentes pasztává, vigyázat, erősen csípős!

Felhasználási javaslat: Japánban a sushi egyik alapvető fűszere. Izgalmas még főtt, grillezett vagy fóliában főtt hal szószához keverni: a fűszerezett, gőzölt hal levét tejszínben, vagy kókusztejben sűrüsítjük, majd wasabi port keverünk bele. Fenséges, pikáns szósz lesz!

Tartósítószert, mesterséges színezéket, adalékanyagokat, nem tartalmaz, nem génmódosított!

További információk
Származási hely Japán
Minőségét megőrzi 2025. márc. 11.

Nincs kapcsolódó cikk