Udon tészta - Friss - Samlip

595 Ft
Az Udont télen melegen, nyáron hidegen készítik el. Sokfajta Udon tésztaételt készítenek Japánban. Forrásban lévő vízbe dobjuk 2 percre, leszűrjük.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS9364
Elérhető mennyiség
0 db

Sokfajta Udon tésztaételt készítenek Japánban.  Az Udont télen melegen, nyáron hidegen készítik el. Az Udont forró levesben fogyasztják,  a hűtött Udont mártásokba mártogatják, vagy sokféle rátéttel tálalják, reszelt gyömbér, nori (szárított tengeri alga), aprított zöldhagyma, wasabi, szezámmag, és még sok minden. 

Főzési útmutató: Forrásban lévő vízbe dobjuk 2 percre, és szűrjük le. Forrásban lévő levesekbe is belefőzhetjük, de gondoljunk rá, hogy ez a tészta előfőzött, tehát ne főzzük szét.

További információk
Származási hely Dél-Korea
Töltő súly 200 g
Összetevők búzaliszt 74.4%, víz, Só.

Nincs kapcsolódó cikk