Az Udon tészta fontos eleme a japán leveseknek. Vastag, hosszú tészta, sima, selymes textúrával. Ezt az Ayuko Udon tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk.
Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Hideg Zaru Udon levesben, szójaszósszal ízesítve. Tipikus levestészta, de gyakran használják hideg saláta ételekben, és japán curry ételekben is. Előnyös ezt választani erőteljesebben fűszerezett ételekhez.
Elkészítési javaslat: Főzési idelye: 3-5 perc, forrásban lévő vízbe tegyük fel főni. Ha készre főtt, tegyük át hideg vízbe, és szűrjük le.
Származási hely | Kína |
---|---|
Töltő súly | 300 g |
Minőségét megőrzi | 2025. nov. 10. |
Összetevők | búzaliszt (glutén), víz, só. Nyomokban zabot és tojást tartalmazhat. |