A méltán világhírű Thai leves, a Tom Yum, azokkal a csodálatos Dél-Kelet Ázsiai ízekkel, mint a kaffir lime levél, galangál, citromnád, jobb nem is lehetne. Ennél egyszerűbben elkészíteni egy autentikus Thai levest nem lehet.
Felhasználási javaslat: Tom Yum leves készítésére
Bevásárló lista: 100-150g garnéla rák, 200 g szeletelt gomba.
Elkészítési javaslat: Forralj fel 1 liter vizet egy edényben, tégy bele 30 g-ot a Tom Yum Lobo Pasztából, add hozzá a garnéla rákot és a gombát, ízesítsd Halszósszal, sóval és facsart citromlével. Fedd le és főzd készre (2-3 perc).
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 400 g |
Minőségét megőrzi | 2025. szept. 13. |
Összetevők | só, cukor, szójabab olaj, citromnád, E621, E330 (citromsav), chilipor, tamarind paszta, salotta hagyma, fokhagyma, galangál gyökér, lime juice. |