A hagyományos Texasi és Tex-Mex ízesítésű húsok kiváló fűszere. Grillezésnél, Barbecue- és Rostonsütésnél élvezhetjük igazán a kellemesen füstös, fűszeres aromát. Ha másféle módon sütjük a húst, mint pl. serpenyőben, és ezt a fűszerkeveréket használjuk, akkor a füstös, szabadtűzön sütött hús, kellemes aromájával készíthetjük el a sülteinket.
Felhasználási javaslat: vöröshúsok, szárnyashúsok grillezésekor, sütésekor. Ha a fűszerkeveréket olajjal keverjük, kiváló dörzsfűszert (Rub) kapunk a húsok grillezés előtti, alatti kenegetésére. Ha olajajal, citromlével keverjük nagyszerűen használható páclének.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. júl. 12. |
Összetevők | cukor, só, természetes füstkivonat, bors, koriander, mustármag, hagyma, fokhagyma, kömény, chili. |