A Teriyaki szósz japán ízvilága, ebben a szószban pácolt, majd ezzel a szósszal kenegetett oldalas, legyen az sertés, bárány, vagy birka, az ezzel sütött oldalas, ízletes, különleges, izgalmas, ropogós és egzotikus lesz.
Elkészítési javaslat: adj a tasak tartalmához 125 ml vörösbort, keverd jól össze. A pác 1 kg oldalashoz elegendő. Pácold az oldalast páclében legalább 45 percig, majd süsd meg 45-60 percig 180 C sütőben, időközönként forgasd és locsold a maradék páclével.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. dec. 14. |
Összetevők | szójaszósz por, cukor, dextróz, paradicsompor, só, kukorica keményítő, melasz, csomósodásgátló: E551, tartósítószer: E296, aroma. |