Tempura - a Japán Panír - Lobo

795 Ft
Az eredeti japán Tempura panír, az igazi japán ízvilág megvalósításához nélkülözhetetlen.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16831
Minőségét megőrzi
2025-10-08
Elérhető mennyiség
8 db

A Tempura egy japán sütési módszer, amikor a rántani valót, ez lehet halszeletek, hússzeletek, zöldségek, rákok, a Tempura panírba mártják olajban való sütés előtt. Tulajdonképpen nevezhetjük a japánok palacsinta- vagy sörtésztájának is. 

Felhasználási javaslat: a Tempurához csak 220 ml hideg vizet kell keverni, és használatra kész. Ajánlatos hidegen tartani, a szakácsok jégágyon tartják a panír keveréket a legjobb eredményért, levegős, ropogós és aranybarna. Fontos továbbá, hogy a belemártandó ételek is hidegek legyenek. Mit is süssünk vele? Zöldségféléket, pl. brokkolit, zsenge cukorborsót, vékony szeletre vágott gyökérzöldségeket, rákokat, főleg nagyobbacska garnélákat, polip- és kalmárdarabokat, halszeleteket, vékonyra vágott húst, és még sok mást, csak a fantázia szab határt. Süssük ki a hozzávalókat bő olajban, aranybarnára.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 150 g
Minőségét megőrzi 2025. okt. 8.
Összetevők kukorica keményítő, búzaliszt, rizsliszt, só, E621, sűrűsítő E415, E450, E500, E341, fűszerek.

Nincs kapcsolódó cikk