Szójaszósz - Világos, Superior - Haiyin Bridge

610 ml
1 295 Ft
Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy, ahogy az olíva olajak "szűz" sajtolását, ez jelzi a legmagasabb minőséget.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8193
Minőségét megőrzi
2025-08-17
Elérhető mennyiség
21 db

A világ talán legöregebb ízesítője, legalább 3000 éve használják! Erjesztett szójababból és búzalisztből készítik.  Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy, ahogy az olíva olajak "szűz" sajtolását, ez jelzi a legmagasabb minőséget. Ha egy recept Szójaszószt ír, akkor ezt a fajtát használjuk.

Felhasználási javaslat: Wokban, serpenyőben készített távol-keleti ételek ízesítésére, színezésére a főzés utolsó fázisában. Ételek sózása helyett használhatunk Szójaszószt, és kapunk mellé egy kellemes mellékízt, amely gazdagítja a főztünket. Sushi készítésekor ezt a Szójaszószt használjuk Wasabival vegyítve mártogatónak. 

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 610 ml
Minőségét megőrzi 2025. aug. 17.
Összetevők víz, só, szójabab 13%, búzaliszt, cukor, színezék E150a (karamell), E621, E 635, E202.

Nincs kapcsolódó cikk