Szójaszósz - Világos, Superior - Haiyin Bridge

1860 ml
2 495 Ft
Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy, ahogy az olíva olajak "szűz" sajtolását, ez jelzi a legmagasabb minőséget. Ha egy recept Szójaszószt ír, akkor ezt a fajtát használjuk.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8196
Minőségét megőrzi
2025-10-22
Elérhető mennyiség
7 db

A világ talán legöregebb ízesítője, legalább 3000 éve használják! Erjesztett szójababból és búzalisztből készítik. Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy, ahogy az olíva olajak "szűz" sajtolását, ez jelzi a legmagasabb minőséget. Ha egy recept Szójaszószt ír, akkor ezt a fajtát használjuk. 

Felhasználási javaslat: Wokban, serpenyőben készített távol-keleti ételek ízesítésére, színezésére a főzés utolsó fázisában. Ételek sózása helyett használhatunk Szójaszószt, és kapunk mellé egy kellemes mellékízt, amely gazdagítja a főztünket. Sushi készítésekor ezt a Szójaszószt használjuk Wasabival vegyítve mártogatónak. 

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 1860 ml
Minőségét megőrzi 2025. okt. 22.
Összetevők víz, só, szójabab 13%, búzaliszt, cukor, színezék E150a (karamell), E621, E 635, E202.

Nincs kapcsolódó cikk