Szójaszósz - Sötét, Superior - Haiyin Bridge

11,8 liter, 15 kg
14 950 Ft
Éttermi kiszerelésű Superior erjesztésű Sötét Szójaszósz. Tovább érlelt, mint a világos Szójaszószok, legalább 6 hónapig, de akár évekig is. Ezt a fajta Sötét Szójaszószt kizárólag főzésre használják, szószokhoz adagolva, az ételhez adva, nemcsak ízben gazdagabb, de sötétebb, szebb színt adunk az ételnek, szósznak ezáltal.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8201
Minőségét megőrzi
2025-11-22
Elérhető mennyiség
2 db

Éttermi kiszerelésű Superior erjesztésű Sötét Szójaszósz. Tovább érlelt, mint a világos Szójaszószok, legalább 6 hónapig, de akár évekig is. Állagában sűrűbb, sötétebb, mint a Világos fajták, és nem is annyira sósak. A sötét Szójaszószokat cukor éd karamell hozzáadásával érik el a jellegzetes édes-sós ízt. Ezt a fajta Sötét Szójaszószt kizárólag főzésre használják, szószokhoz adagolva, az ételhez adva, nemcsak ízben gazdagabb, de sötétebb, szebb színt adunk az ételnek, szósznak ezáltal.

Felhasználási javaslat: Wokban, serpenyőben készített távol-keleti ételek ízesítésére, színezésére a főzés utolsó fázisában. Szószok, barna hússzószok készítéséhez, pl a svéd húsgolyó szószához is használják, a szebb barna színe és a sós-édes íze miatt.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 11,8 liter, 15 kg
Minőségét megőrzi 2025. nov. 22.
Összetevők víz, só, szójabab 13%, búzaliszt, cukor, színezék E150a (karamell), E621, E202.

Nincs kapcsolódó cikk