Szójaszósz - Tamari, Gluténmentes - Kikkoman

250 ml
2 495 Ft
Ugyanolyan gazdag ízvilágú, összetett, de gyengéden lágy szószról van szó, melyet megszokhattunk a Kikkoman Szószoktól, de ez garantáltan gluténmentes.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8297
Minőségét megőrzi
2027-02-27
Elérhető mennyiség
5 db

A Klasszikus, 300 éves tradíció szerint készített Kikkoman Szójaszósz már kapható Gluténmentes Tamari stílusban készített változatban. Ugyanolyan gazdag ízvilágú, összetett, de gyengéden lágy szószról van szó, melyet megszokhattunk a Kikkoman Szószoktól. Ez a Szójaszósz Gluténmentes minősítéssel rendelkezik, és teljesen biztonságos a fogyasztása gluténérzékenyek számára. Mint minden más Kikkoman Szójaszószt, ezt a Gluténmentes Szójaszószt is hosszú ideig érlelik, hogy elnyerje a jellegzetes, barnás-vöröses színű, aromás, a megszokott prémium minőségű Kikkoman szójaszósz ízt.

Felhasználási javaslat: Japán, ázsiai ételekhez, wok-ban készült ételekhez, gyakran sózás helyett, sushi-hoz, stb. Mindennapi használatra, csirke-, hal-, steak-, zöldség-, kolbász-, hamburger-, leves-, pörkölt-, tojás-, és tésztaételek ízesítésére. Grillezéshez, salátaöntetekhez is kiváló.

További információk
Származási hely Hollandia
Töltő súly 250 ml
Minőségét megőrzi 2027. febr. 27.
Összetevők víz, szójabab, só, alkohol,

Nincs kapcsolódó cikk