Szójaszósz - Sószegény - Asztali Kiöntős - Kikkoman

150 ml
2 295 Ft
Egy kicsit kevesebb sóval kellene főzni? Ha sószegény diétán vagy, de nem akarod nélkülözni a Kikkoman fantasztikus Szójaszószának az ízét, akkor ez a megfelelő Szójaszósz a mindennapjaidban. A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS8298
Elérhető mennyiség
0 db
Raktárunkba érkezik
2024-07-31

Egy kicsit kevesebb sóval kellene főzni? Ha sószegény diétán vagy, de nem akarod nélkülözni a Kikkoman fantasztikus Szójaszószának az ízét, akkor ez a megfelelő Szójaszósz a mindennapjaidban. A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna színével, kiegyensúlyozott aromáival, ízével magasan a legfinomabb Szójaszósz, ami kapható a kereskedelemben.

Felhasználási javaslat: Felhasználása végtelen, levesekben, ázsiai ételekben, húspácokban, Sushi-hoz wasabit belekeverve, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue szószokban, mediterrán ételekben, próbáld ki Pizzán (!), Karibi fogásokban, Saláta öntetekben, sőt egyes Desszertekben, szinte bármiben finom.

További információk
Származási hely Hollandia
Töltő súly 150 ml
Minőségét megőrzi 2026. ápr. 17.
Összetevők víz, szójabab, búzaliszt, alkoholecet, alkohol, cukor, só

Nincs kapcsolódó cikk