Szójaszósz - Csökkentett Sótartalommal - Kikkoman

1 liter
4 995 Ft
A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna színével, kiegyensúlyozott aromáival, ízével magasan a legfinomabb Szójaszósz, ami kapható a kereskedelemben.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8299
Minőségét megőrzi
2025-11-15
Elérhető mennyiség
5 db

Egy kicsit kevesebb sóval kellene főzni? Ha sószegény diétán vagy, de nem akarod nélkülözni a Kikkoman fantasztikus Szójaszószának az ízét, akkor ez a megfelelő Szójaszósz a mindennapjaidban. A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna színével, kiegyensúlyozott aromáival, ízével magasan a legfinomabb Szójaszósz, ami kapható a kereskedelemben. Gazdaságos kiszerelésben, az asztali öntők utántöltésére is kiváló.

Felhasználási javaslat: Felhazsnálása végtelen, só helyett szinte minden ételben, levesekben, ázsiai ételekben, húspácokban, Sushi-hoz wasabit belekeverve, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue szószokban, mediterrán ételekben, próbáld ki Pizzán (!), Karibi fogásokban, Saláta öntetekben, sőt egyes Desszertekben, szinte bármiben.

További információk
Származási hely Hollandia
Töltő súly 1 liter
Minőségét megőrzi 2025. nov. 15.
Összetevők víz, szójabab, búzaliszt, alkoholecet, alkohol, cukor, só

Nincs kapcsolódó cikk