A Szójabab Paszta ázsia szerte használatos, Korea, Kína, Japán. Gyakran használják sertéshúsból készült Stir-Fry ételek ízesítésére, de levesekben is találkozunk vele. A magas fehérje tartalmának köszönhetően, az erjesztés alatt sok amino sav keletkezik, sóval elegyedve adja a magas Umami értékét. Ez az aranybarna Szójabab Paszta enyhén sós és csípős, kiválóan alkalmas koreai, kínai, japán ihletésű ételek ízesítésére, az eredeti érzés, ízhatás elérésére. Egyéb nevei: Cheonggukjang, Dajiang, Doenjang, Doubanjiang, Douchi, Gochujang, Huangjiang, Tian mian jiang, Tauchu, Tuong, Cheonggukjang, Dajiang, Doenjang, Doubanjiang, Douchi, Gochujang, Huangjiang, Tian mian jiang, Tauchu, Tuong.
Felhasználási javaslat: Húsból készült Stir-Fry (Wok) ételek készítésére (sertés, marha), levesek (miso) ízesítésére. Koreai ételek ízesítésére előnnyel használható. Kiváló mártogató szószt készíthetünk belőle húsoknak, zöldségeknek.
Felbontás után tartsd hűtőben, és fogyaszd el rövid időn belül.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 245 g |
Minőségét megőrzi | 2026. jan. 11. |
Összetevők | szójabab 42%, növényi olaj (szójabab olaj) 21,6%, cukor 16%, fokhagyma 9%, chili 6%, só 4%, E621, tartósítószer: E211. |