A szingapúri csirke curry méltán híres az ízéről, jellegzetes zamatáról, elkészítése egyszerűsége miatt népszerű. Nem tartalmaz ízfokozót, adalékanyagot, színezéket, tartósítószereket!
Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben hevítsünk olajat, adjuk hozzá fűszerpasztát és süssük fél percig. Adjuk hozzá a csirkehúst, a burgonyát és süssük 3 percig állandó keverés mellett. Öntsük hozzá a 400 ml kókusztejet (1 doboz), forraljuk fel újra. Csökkentsük a hőt, és főzzük fedő nélkül 20 percig, amíg a hús puhára fől. Tálaljuk főtt Jázmin rizzsel.
Az adag 4 személynek elegendő, Adalékanyag és ízfokozó mentes prémium termék.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. ápr. 5. |
Összetevők | galangál, salotta hagyma, szójaolaj, cukor, só, piros chilikivonat, szárított garnéla, fokhagyma, citromnád, kurkuma. |