A Thai Bazsalikomos fogások frissek, üdék és kellemesen egzotikusak, Thaiföldön mindenhol ezt árusítják, utcai kifőzdékben, éttermekben. A három féle Thai Bazsalikomok (édes, citromos thai és a szent Bazsalikom) közül a Szent (Holy) bazsalikom a legizgalmasabb. Csirkével készítve a legfinomabb, thai neve: Pad Kra Pao Gai.
Génmódosítás mentes, nem tartalmaz színezéket és konzerváló adalékot.
Elkészítési javaslat: Vágj darabokra csirkehús, sertéshúst vagy marhahúst ízlés szerint. Egy serpenyőben hevítsd 3 evőkanál olajat és a Thai Szent Bazsalikom Fűszerpaszta tasak tartalmát öntsd bele, kevergetve sütögesd, amíg érzed az illatok felszabadulását. Ezután add hozzá a húst és süsd készre. Tálald ízlésed szerinti körettel, rizzsel, salátával.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. aug. 8. |
Összetevők | chili, szent bazsalikom 15%, szójaszósz (szójabab, búza, só), fokhagyma, hagyma, cukor, szójaolaj, halszósz (makréla kivonat, só, cukor), módosított tápióka keményítő, hidrolizált növényi fehérje (élesztő kivonat), ízesítés: fűszerek. |