Szechuáni Csípős-Savanyú Leves Fűszerpaszta - AHG

975 Ft
Talán ez az egyik legismertebb kínai leves világszerte. Szinte minden kínai étterem kínálja, nálunk is. Van ezen kívül sok-sok féle Csípős-Savanyú leves Kína szerte, mindegyik más hozzávalókkal, de az élmény, a csípős-savanyú jelleg az mindig ugyanaz.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16335
Minőségét megőrzi
2026-08-08
Elérhető mennyiség
14 db

Talán ez az egyik legismertebb kínai leves világszerte. Szinte minden kínai étterem kínálja, nálunk is. Van ezen kívül sok-sok féle Csípős-Savanyú leves Kína szerte, mindegyik más hozzávalókkal, de az élmény, a csípős-savanyú jelleg az mindig ugyanaz. Egy hűvös estén, fáradtan hazatérve nincs is ennél jobb kényeztetés, mint ez a könnyű és egészséges leves.

Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak Szechuáni Csípős Savanyú Leves Főzőpaszta, 1 ek olaj, 100 g csontozott csirkehús csíkokra vágva, 0,9 liter csirkehús leves (kockából is jó), vagy víz, 100 g vegyes zöldség finomra vágva, lehet szezonális, 2 ek kukorica keményítő, 2 ek víz, 1 tojás felverve, újhagyma karikák, petrezselyem zöldje díszítésként.

  • Hevíts olajat egy serpenyőben, süsd meg a csirkehúst, kb 1-2 perc alatt készre
  • Öntsd bele a csirkehús leves vagy a vizet és a Főzőpasztát, forrlad fel
  • Add hozzá a zöldségeket is
  • Keverd össze a kukorica keményítőt 2 ek hideg vízzel, ne legyen csomós.
  • Öntsd a keményítőt a leveshez, keverd jól meg, és főzd 3 percig még, közepes-alacsony hőfokon.
  • Végezetül öntsd hozzá a felvert tojást is vékony csíkban, keverés mellett.

Díszítsd újhagyma karikákkal és petrezselyem zöldjével tálalás előtt.

Az AHG Termékek adalékanyag, Ízfokozó, Mesterséges Színezék mentesek!

További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly50 g
Minőségét megőrzi2026. aug. 8.
Összetevőkszójaszósz (víz, só, szójabab, búza, cukor), cukor, chili, hidralizált növényi fehérje (szójabab, kukorica, búza) só, hagyma, desztillált ecet, szárított champinon gomba, módosított tépióka keményítő, maltodextrin, E150c (karamell).

Nincs kapcsolódó cikk