Fekete Szarvasgombás Pecorino Sajtkrém - Giuliano Tartufi

80 g
3 595 Ft
A Fekete Szarvasgomba, a "konyha gyöngyszeme", rendkívül értékes föld alatti gomba, egyedi ízével és intenzív aromájával, földes, fűszeres jellegzetességeivel hozzájárul az ételek luxus, kulináris ízharmóniájához. Ez a kulináris élvezet, amely a két összetevő legjobbjait egyesíti, felejthetetlen élményt nyújt a szerencséseknek.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
GU5628
Minőségét megőrzi
2026-02-02
Elérhető mennyiség
5 db

A Pecorino az olaszok nagy becsben tartott, eredetvédett juh tejből készített sajtja, amit a Fekete Szarvasgombával tesznek ízletes kulináris különlegessé. A Fekete Szarvasgomba, a "konyha gyöngyszeme", rendkívül értékes föld alatti gomba, egyedi ízével és intenzív aromájával, földes, fűszeres jellegzetességeivel hozzájárul az ételek luxus, kulináris ízharmóniájához. Ez a kulináris élvezet, amely a két összetevő legjobbjait egyesíti, felejthetetlen élményt nyújt a szerencséseknek.

Felhasználási javaslat: Szósznak vagy egyszerűen fűszerként használhatjuk az ételekhez. Kenjük, kanalazzuk tésztára, rizottóra vagy gnocchira, hogy exkluzív ízt adjunk neki. Használhatjuk töltelékként a raviolihoz, vagy grillezett húsok és zöldségek tetejére. A lehetőségek szinte végtelenek.

További információk
Származási hely Olaszország
Töltő súly 80 g
Minőségét megőrzi 2026. febr. 2.
Összetevők pecorino romano sajkrém DOP 31,7% (tej, só, oltóanyag), olasz zsíros tej, fekete szarvasgomba 2%(Tuber melanosporum Vitt.), vaj, ízesítés, kukorica keményítő.

Nincs kapcsolódó cikk