A Szardínia apróhal nagyon egészséges halfajta. A sötét húsa sok Omega 3 zsírsavat tartalmaz, természetes D vitaminnal. Magában fogyasztva, szendvicsekre, salátákba, mediterrán tésztákra téve. Krémmé pépesítve még sokoldalúbb a felhasználhatósága: mártogató szószokba, mártásokba, szendvicskrémek készítésére, töltelékekbe, keverjük tejföllel vagy vajjal, fűszerezzük (chili, méz, citromlé) és máris van egy finom hidegmártásunk az ételek mellé, vagy előételként kis kínáló falatokra kanalazva.
A Szardínia apróhal nagyon egészséges halfajta. A sötét húsa sok Omega 3 zsírsavat tartalmaz, természetes D vitaminnal.
Felhasználási javaslat: Magában fogyasztva, szendvicsekre, salátákba, mediterrán tésztákra téve. Krémmé pépesítve még sokoldalúbb a felhasználhatósága: mártogató szószokba, mártásokba, szendvicskrémek készítésére, töltelékekbe, keverjük tejföllel vagy vajjal, fűszerezzük (chili, méz, citromlé) és máris van egy finom hidegmártásunk az ételek mellé, vagy előételként kis kínáló falatokra kanalazva.