Sushi Készítő Szett - Prémium

8 995 Ft
Gondolkoztál rajta, ki kellene próbálni, vagy ajándékba adni valakinek? Hát itt az alkalom, csak a friss alapanyagokat kell beszerezned és indulhat a kulináris kaland.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
SUSHISETPR
Elérhető mennyiség
6 db

A szett kiválóan alkalmas kezdőknek, kíváncsi újoncoknak, mindenkinek, akik érdeklődnek a Japán konyhaművészet iránt, azon belül is a Sushi iránt, de nem tudják hol kezdjék. Hát itt, és ezzel:

Minden olyan alapanyagot tartalmaz, ami kell a Maki Sushi készítéséhez, de a Nigri, Nigiri Sushihoz is ugyanezek az alapanyagok kellenek, és ezek a legjobb alapanyagok. Mindet úgy válogattuk össze, hogy az a legmagasabb minőségű alapanyag legyen.

Csak a friss, romlandó alapanyagokat kell beszerezned, a jó minőségű nyers halfiléket, ikrákat, sült tojást, garnélarákot, uborkát, avokádót, stb. A variáció végtelen.

Ha eddig csak gondoltál rá, itt az alkalom, próbáld ki!

Ha valamelyik szerettedről tudod, hogy szeretné kipróbálni, lepd meg ezzel a szettel Névnapra, Szülinapra, Ünnepekre.

Itt rendelheted meg a Prémium Sushi Készítőt Ajándék Utalványként!

A szett tartalmazza a következőket: 10 db Yaki Nori Gold algalapot, 1 db Profi Maki Sushi Profi tekerő szőnyeget, 400 g Sushi Shinode Rizst (Royal Tiger Prémium), elegendő 4-6 főre való Sushi elkészítéséhez, 1 db 35 g Prémium Wasabi paszta, mely azonnal használható, 1 üveg 150 ml Rizsecetet, a megfelelő állagú/ízű rizs elkészítéséhez, 1 db üveg Kikkoman Szójaszószt, asztali kiöntőfejjel (150 ml) , 1 tasak 240 g-os Fehér  Sushi Gyömbért, valamint 10 pár fehér evőpálcikát, hogy az élmény eredeti legyen. 

Mindezeket egy ízléses natúrbarna papírdobozban, hogy ha ajándékba adod, már csak az ünnepeltnek címzett kis kártyát kell rátűznöd.

További információk
Származási hely Magyarország

Nincs kapcsolódó cikk