Sushi készítő - Nigiri formázó prés

1 595 Ft
A Nigiri Sushi-hoz való rizst nem könnyű szép, alakos formákra készíteni. Ez a kis formázó segédeszköz pont ebben lesz a segítségünkre. Szép, egyenletes formás Nigiri-ket készíthetünk.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS50309
Elérhető mennyiség
11 db

A Nigiri Sushi-hoz a rizst szépre, alakosra formázni nem kevés gyakorlatot igényel. Ez a kis formázó segédeszköz pont ebben lesz a segítségünkre. Szép, egyenletes formás Nigiri-ket készíthetünk.

Használási javaslat:

  • Töltsük meg megfelelő állagúra főzött Sushi rizzsel a forma alsó, mélyebb felét. Ne tömjük túl keményre, de lazára sem.
  • A forma sekélyebb tetejét helyezzük a rizzsel megpakolt alsó felére, majd enyhe nyomással, egy pici oldalirányú mozgatással formázzuk meg a Nigiriket.
  • Vegyük le a tetejét, fordítsuk meg a rizzsel teli alját, és finom nyomással kényszerítsük ki a tökéletesre formázott Nigiri rizs-zsámolykákat. Helyezzük rá a Wasabival megkent feltéteket.
  • Nem kell megijedni, ha elsőre nem sikerül, ki kell tapasztalni a rizs megfelelő belepréselését. Ha nem sikerül, újra lehet formázni, de előtte lazítsuk fel újra a rizst egy villával.
További információk
Származási hely Kína

Nincs kapcsolódó cikk