Satay Pác Húshoz - Indonéz Enyhe Fűszerpaszta - AHG

50 g
850 Ft
Kiegyensúlyozottan fűszeres, és édeskés, savanykás ízekkel, kellemes, gyöngéd íze feldobja a legunalmasabb hús ízét. Dél-kelet Ázsia elterjedt húsfűszerezési és pácolási módszere.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16327
Minőségét megőrzi
2025-05-22
Elérhető mennyiség
13 db

Indonézia, Malajzia, Thaiföld jellegzetes, mogyorószószos csirkehúsból készült saslik étele a Satay. Kiegyensúlyozottan fűszeres, és édeskés, savanykás ízekkel, kellemes, gyöngéd íze feldobja a legunalmasabb hús ízét is. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket.

Elkészítési javaslat: 450-500 g húshoz elegendő páckrém. Kend rá alaposan a húsra a tasak tartalmát, és hagyd állni 2 órán át. Grillezd, süsd, és közben a maradék páckrémmel kenegesd a húst. 

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 50 g
Minőségét megőrzi 2025. máj. 22.
Összetevők Hagyma, szójaszósz, citromfű, galangál, só, fokhagyma, koriander, római kömény, kurkuma, szójaolaj.

Nincs kapcsolódó cikk