Nemes, régi középkori, illatos rózsafajtákból nyerik a Rózsavizet. Azért ebből, mert a mai túlnemesített rózsák főleg kinézetükre lehetnek büszkék, nem annyira az illatukra. Aki nem érzett ilyen rózsa illatot, az nem tudja elképzelni mennyire intenzív lehet egy ilyen illat. Ezért ez a legalkalmasabb süteményeink ízesítésére, legyen az vaníliás, tejszínes, fehércsokis vagy éppen pudingos. A Közel-keleten ősidők óta használják előszeretettel ezt a fűszerezési módszert húsételek, édességek ízesítésére. Francia szakácsok is gyakran élnek ezzel az ízesítési fogással. A cég Nielsen-Massey 1907 óta gyárt premium kategóriájú kivonatokat.
Adalékanyagot, mesterséges színezéket nem tartalmaz.
Származási hely | USA |
---|---|
Töltő súly | 60 ml |
Minőségét megőrzi | 2026. okt. 31. |
Összetevők | Propilén, glikol, etanol, rózsaolaj, természetes aromák. |