Rózsa Szirup - Szörpalap - Hale's

710 ml
2 695 Ft
Édességekbe, torta töltelék ízesítésére, mint egzotikus hozzávaló. Koktélokba keverve fantasztikus ízkavalkád lesz az eredmény, turmixokba, palacsintára csöpögtetve (akár a tésztájába is), likőrök, házilag készített csokoládék kifinomult ízesítője. Elképesztően finom Fagylaltot lehet belőle készíteni, vanília fagyi alapon (vanília helyett rózsa szirup). A Híres Balkava török édesség egyik fő alapanyaga. Próbáld ki a sült Sertéshúson, a sütés utolsó fázisában Rózsasziruppal és egy cseppnyi Rizsecettel kenegetve, majd ropogósra sütve. Panna Cotta finom ízesítője, alapja sok finom Cheescake-nek. Egyszerűen használjuk szörpként szódavízzel felöntve, finom frissítő a nyári délutánokon. A frissen szedett Földiepret ezzel locsolva, új dimezióba helyezhetjük az ízeket. A tejszínhabhoz, felverés előtt keverve, finom, nem semleges tejszínt kapunk a desszertekhez. Próbáljuk ki a tejfölbe keverve túrógombóchoz adagolni. Csak a fantázia szab határt a használatának.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8352
Minőségét megőrzi
2025-06-24
Elérhető mennyiség
7 db

A Rózsa ősidők óta használt természetes ízesítő édességekhez, sőt főételekhez is. Főleg a középkor kedvelt aromája volt, a Tudor ház konyhájában szinte már túlzásba vitték a használatát.

Felhasználási javaslat: Édességekbe, torta töltelék ízesítésére, mint egzotikus hozzávaló. Koktélokba keverve fantasztikus ízkavalkád lesz az eredmény, turmixokba, palacsintára csöpögtetve (akár a tésztájába is), likőrök, házilag készített csokoládék kifinomult ízesítője. Elképesztően finom Fagylaltot lehet belőle készíteni, vanília fagyi alapon (vanília helyett rózsa szirup). A Híres Balkava török édesség egyik fő alapanyaga. Próbáld ki a sült Sertéshúson, a sütés utolsó fázisában Rózsasziruppal és egy cseppnyi Rizsecettel kenegetve, majd ropogósra sütve. Panna Cotta finom ízesítője, alapja sok finom Cheescake-nek. Egyszerűen használjuk szörpként szódavízzel felöntve, finom frissítő a nyári délutánokon. A frissen szedett Földiepret ezzel locsolva, új dimezióba helyezhetjük az ízeket. A tejszínhabhoz, felverés előtt keverve, finom, nem semleges tejszínt kapunk a desszertekhez. Próbáljuk ki a tejfölbe keverve túrógombóchoz adagolni. Csak a fantázia szab határt a használatának.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 710 ml
Minőségét megőrzi 2025. jún. 24.
Összetevők nádcukor, víz, rózsa aroma, tartósító: E211, színezék: E122.

Nincs kapcsolódó cikk