A Ramen tészta, a Japán konyha egyik ikonikus tésztafajtája. Hosszú, vékony, göndör vagy sima textúrájú tészta. Ezt az Ayuko Ramen tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk. Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Tipikus levestészta, sokszor sertés csontleves az alapanyaga a Ramen levesnek, de gyakran Csirkehússal (Shoyu Ramen), vagy más húsokkal is készítik. Miso pasztával ízesített leves melegséget ad a Miso Ramen levesnek.
A Ramen tészta, a Japán konyha egyik ikonikus tésztafajtája. Hosszú, vékony, göndör vagy sima textúrájú tészta. Ezt az Ayuko Ramen tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk.
Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Tipikus levestészta, sokszor sertés csontleves az alapanyaga a Ramen levesnek, de gyakran Csirkehússal (Shoyu Ramen), vagy más húsokkal is készítik. Miso pasztával ízesített leves melegséget ad a Miso Ramen levesnek.
Elkészítési javaslat: Főzési idelye: 3-5 perc, forrásban lévő vízbe tegyük fel főni. Ha készre főtt, tegyük át hideg vízbe, és szűrjük le.