Ramen Tészta - Ayuko

300 g
795 Ft
A Ramen tészta, a Japán konyha egyik ikonikus tésztafajtája. Hosszú, vékony, göndör vagy sima textúrájú tészta. Ezt az Ayuko Ramen tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk. Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Tipikus levestészta, sokszor sertés csontleves az alapanyaga a Ramen levesnek, de gyakran Csirkehússal (Shoyu Ramen), vagy más húsokkal is készítik. Miso pasztával ízesített leves melegséget ad a Miso Ramen levesnek.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS3823
Minőségét megőrzi
2025-10-20
Elérhető mennyiség
40 db

A Ramen tészta, a Japán konyha egyik ikonikus tésztafajtája. Hosszú, vékony, göndör vagy sima textúrájú tészta. Ezt az Ayuko Ramen tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk.

Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Tipikus levestészta, sokszor sertés csontleves az alapanyaga a Ramen levesnek, de gyakran Csirkehússal (Shoyu Ramen), vagy más húsokkal is készítik. Miso pasztával ízesített leves melegséget ad a Miso Ramen levesnek.

Elkészítési javaslat: Főzési idelye: 3-5 perc, forrásban lévő vízbe tegyük fel főni. Ha készre főtt, tegyük át hideg vízbe, és szűrjük le.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 300 g
Minőségét megőrzi 2025. okt. 20.
Összetevők búzaliszt (glutén), víz, só. Nyomokban zabot és tojást tartalmazhat.

Nincs kapcsolódó cikk