Rákpaszta - Thai Garnélapaszta - Maepranom

2 690 Ft
Ez a napon szárított, zúzott aprórákokból (garnélákból) erjesztéssel készített, jellegzetesen határozott szagú és ízű hozzávaló megkerülhetetlen hozzávaló, ha valaki az autentikus ízekre vágyik egzotikus ételeiben. A Mae Pranom Brand Thaiföld leghíresebb és legjobb chili és egyéb szószok, paszták készítője. Jellemző a termékeikre, hogy csakis természetes hozzávalókból állítják elő.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS8744
Elérhető mennyiség
0 db
Raktárunkba érkezik
2024-08-07

A "Nam Prik Kapi" Thaiföld, sőt az egész Dél-kelet Ázsia meghatározó ízesítése konyháikban. Ez a napon szárított, zúzott aprórákokból (garnélákból) erjesztéssel készített, jellegzetesen határozott szagú és ízű hozzávaló megkerülhetetlen hozzávaló, ha valaki az autentikus ízekre vágyik egzotikus ételeiben. A Mae Pranom Brand Thaiföld leghíresebb és legjobb chili és egyéb szószok, paszták készítője. Jellemző a termékeikre, hogy csakis természetes hozzávalókból állítják elő.

Felhasználási javaslat: szószok, paszták készíthetők belőle, wokkozott ételekben gyakran használjuk az "ázsiai tuch" eléréséért. Gyorsan, al dentére sült zöldségekre mérsékelt adagolással fantasztikus ízhatást érhetünk el, de igaz ez a hirtelen sütött csirkemellre, tofura is. Tésztás, ázsiai ihletésű, főleg rizstésztából készült salátából kihagyhatatlan. Pad Thai készítéséhez, garnélás sült rizshez, egyes krémlevesekhez, mint például a sárgarépa krémleveshez adagolva izgalmasabb ízeket varázsol elő, mint csak ez édes répaíz. De sertés karaj édeskés húsához is igencsak illik, keverjük a sütés után maradt odaragadt pörchöz, és készítsünk belőle finom szószt.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 350 g
Minőségét megőrzi 2026. márc. 1.
Összetevők garnéla rák (Acetes spp) 90%, só. Nyomokban halat tartalmazhat.

Nincs kapcsolódó cikk