Rákpaszta - Thai Garnélapaszta - Maepranom

350 g
2 690 Ft
Ez a napon szárított, zúzott aprórákokból (garnélákból) erjesztéssel készített, jellegzetesen határozott szagú és ízű hozzávaló megkerülhetetlen hozzávaló, ha valaki az autentikus ízekre vágyik egzotikus ételeiben. A Mae Pranom Brand Thaiföld leghíresebb és legjobb chili és egyéb szószok, paszták készítője. Jellemző a termékeikre, hogy csakis természetes hozzávalókból állítják elő.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8744
Minőségét megőrzi
2025-08-31
Elérhető mennyiség
3 db

A "Nam Prik Kapi" Thaiföld, sőt az egész Dél-kelet Ázsia meghatározó ízesítése konyháikban. Ez a napon szárított, zúzott aprórákokból (garnélákból) erjesztéssel készített, jellegzetesen határozott szagú és ízű hozzávaló megkerülhetetlen hozzávaló, ha valaki az autentikus ízekre vágyik egzotikus ételeiben. A Mae Pranom Brand Thaiföld leghíresebb és legjobb chili és egyéb szószok, paszták készítője. Jellemző a termékeikre, hogy csakis természetes hozzávalókból állítják elő.

Felhasználási javaslat: szószok, paszták készíthetők belőle, wokkozott ételekben gyakran használjuk az "ázsiai tuch" eléréséért. Gyorsan, al dentére sült zöldségekre mérsékelt adagolással fantasztikus ízhatást érhetünk el, de igaz ez a hirtelen sütött csirkemellre, tofura is. Tésztás, ázsiai ihletésű, főleg rizstésztából készült salátából kihagyhatatlan. Pad Thai készítéséhez, garnélás sült rizshez, egyes krémlevesekhez, mint például a sárgarépa krémleveshez adagolva izgalmasabb ízeket varázsol elő, mint csak ez édes répaíz. De sertés karaj édeskés húsához is igencsak illik, keverjük a sütés után maradt odaragadt pörchöz, és készítsünk belőle finom szószt.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 350 g
Minőségét megőrzi 2025. aug. 31.
Összetevők garnéla rák (Acetes spp) 90%, só. Nyomokban halat tartalmazhat.

Nincs kapcsolódó cikk