Rákpaszta, indonéz garnélapaszta - Jeeny's

425 Ft
Szárított garnélákból állítják elő, Ízletessé varázsolják fűszerekkel. Sokféle thai, indonéz vagy vietnámi ételekhez használjuk, ahol rizs, vagy curry az alapja az ételnek.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16401
Minőségét megőrzi
2025-06-15
Elérhető mennyiség
35 db

Erősen halízű, koncentrált rákízű, sós főző paszta. Az Indonéz konyha nagyon fontos alapanyaga. Ez varázsolja a távol-keleti ételeket távol-keletivé. Krillből, apró rákból készítik, főzéssel, fermentálással, szárítással. 

Megjegyzés: A horgászok nagy kedvence, állítólag ettől az íztől megvadulnak a halak.

Felhasználási javaslat: Sokféle thai, indonéz vagy vietnámi ételekhez használjuk, ahol rizs, vagy curry az alapja az ételnek. Próbáljuk ki pörköltek, raguk ízesítésére is, egy kis egzotikus íz eléréséért. Sok ázsiai receptben szereplő hozzávaló.

További információk
Származási hely Malájzia
Töltő súly 25 g
Minőségét megőrzi 2025. jún. 15.
Összetevők kukorica keményítő, só, rák (Acetes chinensis, puhatestűek) 9,5%.Nyomokban tartalmazhat halat, kagylókat.

Nincs kapcsolódó cikk