Pho leves Fűszerpaszta - 12 adag - FG

195 g
1 695 Ft
A Pho Vietnám legnépszerűbb, legismertebb és talán a legfinomabb levese. Általában önálló fogásként fogyasztják, mert tartalmas, húsos, zöldséges, ízletes leves. Szinte mindenféle hússal készíthető, de leggyakrabban marhahússal készítik, de finom sonkával, sertéshússzelettel, csirkemellel is. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza az összes jellegzetes, autentikus ízt, ami kell az eredeti íz-élmény eléréséhez.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16880
Minőségét megőrzi
2025-08-28
Elérhető mennyiség
22 db

A Pho Vietnám legnépszerűbb, legismertebb és talán a legfinomabb levese. Általában önálló fogásként fogyasztják, mert tartalmas, húsos, zöldséges, ízletes leves. Szinte mindenféle hússal készíthető, de leggyakrabban marhahússal készítik, de finom sonkával, sertéshússzelettel, csirkemellel  is. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza az összes jellegzetes, autentikus ízt, ami kell az eredeti íz-élmény eléréséhez.

Felhasználási javaslat: főzzünk tésztát (búzaliszt-, rizs-, vagy üvegtészta), adagoljuk ki a tányérokba és öntsük rá a Pho Fűszerpasztából készült levest, helyezzük rá a hússzeleteket, mungóbabcsírát, karikázott újhagymát, ha kell chili pelyhet is.

Adalékmentes termék.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 195 g
Minőségét megőrzi 2025. aug. 28.
Összetevők hagyma, só, cukor, szója olaj, salotta hagyma, gyömbér, csillagánizs, római kömény, fahéj, chili, szegfűszeg.

Nincs kapcsolódó cikk