Petrezselyem - Őrölt

180 Ft
A Holland Kakaóport a feldolgozás alatt lakalizálják, a savas ph értéktől a lúgos felé terelik, ettől sötétebb lesz a színe, lágyabb az íze, nem marad benne citromízű savas hatás, és az alkalizálás egy nagyon fontos tulajdonsággal ruházza fel, mégpedig, hogy a sütőporra nem reagál, nem úgy, mint a nyers kakaópor. Az utóbbinál ajánlatos szódabikarbónával sütni.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
AF0004130
Minőségét megőrzi
2025-06-20

Holland típusú minőségi kakaópor. Mi is az a Holland Kakaópor? Miben különbözik a nyers kakaóportól? A Holland Kakaóport a feldolgozás alatt alkalizálják, a savas ph értéktől a lúgos felé terelik, ettől sötétebb lesz a színe, lágyabb az íze, nem marad benne citromízű savas hatás, és az alkalizálás egy nagyon fontos tulajdonsággal ruházza fel, mégpedig, hogy a sütőporra nem reagál, nem úgy, mint a nyers kakaópor. Az utóbbinál ajánlatos szódabikarbónával sütni.

Felhasználási javaslat: csokis sütik, torták, kakaóscsiga, csokifagyi, brownie, forrócsoki, házicsoki készítésére.

További információk
Származási hely Lengyelország
Minőségét megőrzi 2025. jún. 20.

Nincs kapcsolódó cikk