Olaszország napsütötte tájain érlelt apró koktélparadicsom íze összehasonlíthatatlan egy üvegházban hajtatott paradicsoméval. Az olaszoknak a paradicsom szent, az élelet nem tudják elképzelni egy finom paradicsomos szósz nélkül. Kínosan ügyelnek a paradicsom ízére, csak a legfinomabb elfogadható. Róma fajtából, melynek tömörebb a húsa, így kiválóan alkalmas az olasz konyha remekeihez.
Olaszország napsütötte tájain érlelt apró koktélparadicsom íze összehasonlíthatatlan egy üvegházban hajtatott paradicsoméval. Az olaszoknak a paradicsom szent, az élelet nem tudják elképzelni egy finom paradicsomos szósz nélkül. Kínosan ügyelnek a paradicsom ízére, csak a legfinomabb elfogadható. Róma fajtából, melynek tömörebb a húsa, így kiválóan alkalmas az olasz konyha remekeihez.
Felhasználási javaslat: tésztaételekhez, salátákhoz, töltött paprikához, pörkölthöz, mindenhez, ahol paradicsomot ír elő a receptúra. Felbontás után hűtőben kell tárolni és 3 napon belül elfogyasztani.