Paella Spanyolország zászlós nemzeti étele, készüljön az tengeri herkentyűkből, vagy hagyományosan nyúlhúsból és csigából. Ezzel a keverékkel az eredeti ízt érhetjük el. Ha itthon szeretnénk elkészíteni, jobb, ha számba vesszük az itthoni hozzávalókat és csirkehúst, zöldségeket, kolbászt, zöldbabot és rizst használunk.
Paella Spanyolország zászlós nemzeti étele, készüljön az tengeri herkentyűkből, vagy hagyományosan nyúlhúsból és csigából. Ezzel a keverékkel az eredeti ízt érhetjük el. Ha itthon szeretnénk elkészíteni, jobb, ha számba vesszük az itthoni hozzávalókat és csirkehúst, zöldségeket, kolbászt, zöldbabot és rizst használunk.
Tartósítószert, szinezéket, adalékanyagokat nem tartalmaz! GMO mentes.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2026. márc. 26. |
Összetevők | kurkuma, vöröshagyma, fokhagyma, pritamin, paradicsom, petrezselyem, cayennebors, sáfrány, sáfrányos szeklice. |