A Pad Thai Thaiföld nemzeti étele, a legelterjedtebb utcai étel. Az alapanyagai lehetnek rákok, tofu, tojás, csirkehús, zöldségek, csírák, ami éppen kéznél van. Ízesítésnek a halszószt, a szójaszószt, lime levet, apróra vágott thai chilit, durvára tört földimogyorót és a garnélapasztát használják leginkább.
Felhasználási javaslat: Pad Thai ételek ízesítésére, mert egyszerű a használata, benne minden olyan különleges alapanyag, amely autentikus ízt ad az ételünknek.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 280 g |
Minőségét megőrzi | 2026. nov. 12. |
Összetevők | cukor, tamarind lé (tamarind, víz), gyöngyhagyma, hal szósz (szardella kivonat, só, cukor), paradicsompüré, fokhagyma, szójabab olaj, desztillált ecet, só, chili kivonat. |