A Pad Thai Thaiföld híres nemzeti étele. A kihagyhatatlan alapanyagai a rizstészta, a durvára tört földimogyoró, a tojás, a csírák, variálhatók a rákok, a tofu, rák helyett csirkehús, zöldhagyma, ami éppen kéznél van. Ízesítésnek a halszószt, a szójaszószt, lime levet, apróra vágott thai chilit, és garnélapasztát használnak leginkább. Ezzel a fűszerpasztával azok is autentikus Pad Thai-t készíthetnek, akik még soha nem próbálkoztak vele.
Elkészítési javaslat: Mindössze 10 perc alatt elkészíthető! Beszerzendő hozzávalók: Pad Thai Fűszerpaszta AHG 50g, 120 g Rizstészta, 250 g nagyobb garnélarák, 50 g Mungóbab csíra, zúzott földimogyoró, újhagyma, 1 felvert tojás, 3 evőkanál olaj, halszósz.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. máj. 31. |
Összetevők | cukor, szójabab olaj, halszósz (szardella kivonat, só, cukor), fokhagyma, édes retek (retek, cukor), paprika, tamarindusz, só, desztillált ecet, savszabályzó: citromsav. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket! |