A Tom Cha kimondottan a Tenger Gyümölcseire komponált közkedvelt Thai étel. Leginkább Garnéla Rákkal készítik, de ugyanolyan finom más Tenger Gyümölcseivel, Tintahallal, Kagylóval vagy Fehérhúsú Halakkal, Tonhallal is. A Pad Cha jelentése Sistergőétel, ami egyet jelent a felhevített serpenyőbe dobott Tenger Gxümölcsei sistergő hangjával. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza mindazon Fűszereket, amiktől az itthon készített Pad Cha megtévesztően hasonlít a Thai Beacheken szervírozott Pad Chai-jal.
Elkészítési javaslat: Mindössze 15 perc alatt elkészíthető! 2 személyre.
Beszerzendő friss hozzávalók: 300 g Garnélarák, vagy Kagyló, Tintahal, Hal.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. ápr. 24. |
Összetevők | chili, szójaolaj, galangagyökér, fokhagyma, só, cukor, feketebors, salottahagyma, E621, garnéla rák paszta (garnéla rák, só), koriander, galangál, színezék: paprika oleoresin. |