Pad Cha Fűszerpaszta - Lobo

50 g
495 Ft
Leginkább Garnéla Rákkal készítik, de ugyanolyan finom más Tenger Gyümölcseivel, Tintahallal, Kagylóval vagy Fehérhúsú Halakkal, Tonhallal is. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza mindazon Fűszereket, amiktől az itthon készített Pad Cha megtévesztően hasonlít a Thai Beacheken szervírozott Pad Chai-jal.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16928
Minőségét megőrzi
2025-04-24
Elérhető mennyiség
15 db

A Tom Cha kimondottan a Tenger Gyümölcseire komponált közkedvelt Thai étel. Leginkább Garnéla Rákkal készítik, de ugyanolyan finom más Tenger Gyümölcseivel, Tintahallal, Kagylóval vagy Fehérhúsú Halakkal, Tonhallal is. A Pad Cha jelentése Sistergőétel, ami egyet jelent a felhevített serpenyőbe dobott Tenger Gxümölcsei sistergő hangjával. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza mindazon Fűszereket, amiktől az itthon készített Pad Cha megtévesztően hasonlít a Thai Beacheken szervírozott Pad Chai-jal.

Elkészítési javaslat: Mindössze 15 perc alatt elkészíthető! 2 személyre.

Beszerzendő friss hozzávalók: 300 g Garnélarák, vagy Kagyló, Tintahal, Hal.

  • Vágd megfelelő nagyságra a friss Tenger Gyümölcsei hozzávalókat (a Garnéla Rákot hagyd egészben)
  • Egy Serpenyőben vagy Wokban olajon süsd készre a friss hozzávalókat.
  • Passzírozd ki a zacskóból a Pad Cha Fűszerkrémet rá a készre sütött hozzávalókra, keverd jól össze, hagyd egy kicsit főni, hogy a Fűszerpaszta teljesen bevonja a sütött hozzávalókat.
  • Azonnal tálald rizzsel vagy zöldsalátával.
További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 50 g
Minőségét megőrzi 2025. ápr. 24.
Összetevők chili, szójaolaj, galangagyökér, fokhagyma, só, cukor, feketebors, salottahagyma, E621, garnéla rák paszta (garnéla rák, só), koriander, galangál, színezék: paprika oleoresin.

Nincs kapcsolódó cikk