Osztrigaszósz - HB

1 literes
3 995 Ft
Ma, a szélesebb körben fogyaszthatóbb, ízvilágában nem annyira extrém, oszrtiga kivonatból készítik. A karamell hozzávaló felel a színéért, édes tónusáért, az osztriga kivonat pedig a határozott sós, enyhén halra emlékeztető ízéért. Tökéletes egyensúlyban.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS60304
Elérhető mennyiség
0 db

Ázsia karakteres íze, a véletlenül feltalált Osztriga szósz. Az eredetileg fermentált osztrigákból készült szószt ma, a szélesebb körben fogyaszthatóbb, ízvilágában nem annyira extrém, oszrtiga kivonatból készítik. A karamell hozzávaló felel a színéért, édes tónusáért, az osztriga kivonat pedig a határozott sós, enyhén halra emlékeztető ízéért. Tökéletes egyensúlyban.

Felhasználási javaslat: grillezésre, sütésre szánt húsok pácolására, Wokban készült ételek készítés közbeni ízesítésére, korrigálására, legyen az zöldség, hús, tenger gyümölcsei, rizs vagy tészta alapú. Még a modern Francia konyha is előszeretettel használja halételek és szárnyas ételeik ízesítésére.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 1 literes
Minőségét megőrzi 2025. jan. 12.
Összetevők víz, cukor, osztriga kivonat 20%, só, módosított tápióka keményítő, Színezék: karamell, desztillált ecet, élesztő kivonat, osztriga aroma, xanthan gumi.

Nincs kapcsolódó cikk