Ez a keverék a kubaiak és a haitik legfőképp használt grill és pác fűszerkeveréke, de megtalálta helyét számos más ételekbe is. Ha autentikus kubai ételre vágyunk, akkor ne olajba, hanem savanyú narancslébe (2 rész narancslé, 1 rész citromlé) keverjük bele a keveréket, és az így kapott marinádban pihentetjük a húst grillezés, sütés előtt.
Ez a keverék a kubaiak és a haitik legfőképp használt grill és pác fűszerkeveréke, de megtalálta helyét számos más ételekbe is. Ha autentikus kubai ételre vágyunk, akkor ne olajba, hanem savanyú narancslébe (2 rész narancslé, 1 rész citromlé) keverjük bele a keveréket, és az így kapott marinádban pihentetjük a húst grillezés, sütés előtt.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2026. aug. 1. |
Összetevők | Tengeri só, vöröshagyma, fokhagyma, feketebors, fűszerkömény, oregano, korianderlevél, citromhéj őrölt. |