Marmite - Élesztő Kivonat - Angol Szendvicskrém

125 g
1 990 Ft
A Marmite-ot hagyományosan kenyérre kenve fogyasztják reggelire, egy kis vajjal, margarinnal alatta, de kiváló sajttal, krémsajttal kombinálva. Ázsiában hozzáadják a csirkehúsos főtt ételekhez, de még a Garnélarákos vagy Tarisznyarákos ételekhez is. És még szeszesital is készül ezzel a hozzávalóval, mégpedig a Marmite Gold Rush nevű koktél.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
BS4385
Elérhető mennyiség
0 db

A Marmite egy igazi vízválasztó a fogyasztók körében, van, aki mennyországot emleget, és van, aki soha ilyet nem vonalon foglal állást. De mi is ez a Marmite? Tulajdonképpen élesztőből készült termék, egy fajta élesztőkivonat más növények és fűszerek kivonataival keverve, egy aranybarna krém erőteljes ízzel és illattal, telis-teli B vitaminokkal. Még a gyártó cég is úgy hírdeti, hogy "Love it or Hate it" Szeresd vagy gyűlöld lefordítva.

Felhasználási javaslat:  A Marmite-ot hagyományosan kenyérre kenve fogyasztják reggelire, egy kis vajjal, margarinnal alatta, de kiváló sajttal, krémsajttal kombinálva. Emellett gyakran készítenek belőle forró italt úgy, hogy egy teáskanálnyi Marmite-ot forró vízben feloldanak, ez egyfajta B vitaminbomba. Dél-kelet Ázsiában hozzáadják a csirkehúsos főtt ételekhez, de még a Garnélarákos vagy Tarisznyarákos ételekhez is. És még szeszesital is készül ezzel a hozzávalóval, mégpedig a Marmite Gold Rush nevű koktél.

További információk
Származási hely Egyesült Királyság
Töltő súly 125 g
Minőségét megőrzi 2024. okt. 31.
Összetevők élesztő kivonat (benne búza, árpa, rozs, zab), só, nővényi dzsúsz koncentrátum, vitaminok (thiamin, riboflavin, niacin, B12 vitamin, folsav), természetes aroma (benne zeller)

Nincs kapcsolódó cikk