Mango savanyúság, Pickles - Enyhén Csípős - Patak's

1 990 Ft
Sokoldalúan felhasználható,kuszkuszhoz, rizshez, csirkehúshoz, sülthalhoz, tenger gyümölcsihez, tésztafogásokhoz..
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS11202
Minőségét megőrzi
2026-06-30
Elérhető mennyiség
9 db

Az indiai savanyítási módszer különbözik az európaitól, jóval fűszeresebben, szószosabban készítik. Zöld, kissé ropogós mangoból készül kellemes fűszerekkel. Ez a Pickle ugyan az Egyesült Királyságban készült, de alapvetően indiainak mondható, mert a Patak's céget egy Indiai Család alapította az ötvenes években. Jellemző az ételkészítményeire, hogy a nagyon indiait egy kicsit megszelídítették európaivá, ezzel azok számára is élvezhetővé tették, akik a nagyon fűszeres ételeket kerülik.

Felhasználási javaslat: A kész Curry-k mellé kanalazva, szendvicsre kenve. Más ételek mellé is finom, ha egy-egy kanállal a tálalt étel mellé adagolunk belőle.

  • Kuszkuszhoz, rizshez, csirkehúshoz, sülthalhoz, tenger gyümölcsihez, tésztafogásokhoz.
  • szendvicsekben, főleg húsos, pl. sonkás, savanyú uborka helyett.
  • Minden olyan ételben, ahol a savassága kiegyensúlyozza a többi hozzávalót, húst, sajtot, stb.
  • keverj hozzá tejfölt, és mártogató szósz készítettél hasábburgonyának, chips-nek.
  • Saláta öntet, szósz: mixergépben pürésítsd a Pickled mangot, csúrgass hozzá olíva olajat, vagy olvasztott vajat, zöldfűszereket apríts bele, és kész a sültekhez  való csodálatos szósz.
  • Darabokra aprítva add salátákhoz, vagy grillezett húsok mellé tálalva.
További információk
Származási hely Egyesült Királyság
Töltő súly 283 g
Minőségét megőrzi 2026. jún. 30.
Összetevők mango 68%, só, repceolaj, őrölt fűszerek, (kurkuma, chili), őrölt mustármag, savszabályzó: ecetsav, édesköménymag, görögszéna mag (0,4%), fekete mustármag, ajwain mag, köménymag, nigellamag.

Nincs kapcsolódó cikk