Az indiai savanyítási módszer különbözik az európaitól, jóval fűszeresebben, szószosabban készítik. Zöld, kissé ropogós mangoból készül kellemes fűszerekkel. Ez a Pickle Indiában készült, és tartalmazza a jellegzetes indiai ízeket.
Az indiai savanyítási módszer különbözik az európaitól, jóval fűszeresebben, szószosabban készítik. Zöld, kissé ropogós mangoból készül kellemes fűszerekkel. Ez a Pickle Indiában készült, és tartalmazza a jellegzetes indiai ízeket.
Felhasználási javaslat: A kész Curry-k mellé kanalazva, szendvicsre kenve. Más ételek mellé is finom, ha egy-egy kanállal a tálalt étel mellé adagolunk belőle.
Kuszkuszhoz, rizshez, csirkehúshoz, sülthalhoz, tenger gyümölcsihez, tésztafogásokhoz.
szendvicsekben, főleg húsos, pl. sonkás, savanyú uborka helyett.
Minden olyan ételben, ahol a savassága kiegyensúlyozza a többi hozzávalót, húst, sajtot, stb.
keverj hozzá tejfölt, és mártogató szósz készítettél hasábburgonyának, chips-nek.
Saláta öntet, szósz: mixergépben pürésítsd a Pickled mangot, csúrgass hozzá olíva olajat, vagy olvasztott vajat, zöldfűszereket apríts bele, és kész a sültekhez való csodálatos szósz.
Darabokra aprítva add salátákhoz, vagy grillezett húsok mellé tálalva.