A Kesar Mango kinézetében nem annyira látványos, mint az Alphonso Mango, kicsit sápadt sárgás, de egy kóstolás után mindezért megbocsátunk. Rendkívül szaftos, lédús, élénk narancssárga gyümölcshúsával érthető miért ez az egyik legnépszerűbb mangofajta a világon.
A Kesar Mango kinézetében nem annyira látványos, mint az Alphonso Mango, kicsit sápadt sárgás, de egy kóstolás után mindezért megbocsátunk. Rendkívül szaftos, lédús, élénk narancssárga gyümölcshúsával érthető miért ez az egyik legnépszerűbb mangofajta a világon.
Felhasználási javaslat: szorbet, jégkrém, fagylalt, mousse, felfújt, koktélok, gyümölcsitalok, tortatöltelékek, zabkásák, műzlik, ízes hozzávalójaként. Ne feledjük a húsús ételeket sem, curry-k, sülthúsok mellé kanalazva, vagy ragukba főzve a savasságát és üdeségét használva, új dimenzióra emelve ezzel a húsos készítményt.