Nemcsak libához ajánljuk, de minden szárnyasból készült fogásokhoz, legyen az grillezett, rostonsült, vagy kemencében sült madár.
Felhasználási javaslat: Használjuk dörzsfűszerként, sütés előtt, vagy sütés közben egy kis olíva olajjal keverve, kenegessük a madarat ezzel a fűszerolajjal. A kész sült madarat is fűszerezhetjük ezzel, főleg ha az már adagokra van szeletelve, bontva.
Nemcsak libához ajánljuk, de minden szárnyasból készült fogásokhoz, legyen az grillezett, rostonsült, vagy kemencében sült madár.
Felhasználási javaslat: Használjuk dörzsfűszerként, sütés előtt, vagy sütés közben egy kis olíva olajjal keverve, kenegessük a madarat ezzel a fűszerolajjal. A kész sült madarat is fűszerezhetjük ezzel, főleg ha az már adagokra van szeletelve, bontva.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. aug. 3. |
Összetevők | só, paprika, feketebors, majoránna, rozmaring, zeller, kömény, curry (benne mustármag), fokhagyma. |