Kukoricacsíra olaj - Hidegen sajtolt

1 liter
1 600 Ft
A gyengéden hidegen sajtolt Kukoricacsíra Olaj kiválóan illenek hideg ételekhez, salátára locsolva, vagy salátaöntetbe keverve, különféle krémekhez adva. Az Olíva olajjal ellentétben ezzel lehet, sőt ajánlott sütni-főzni. Íze nem markáns, inkább kellemes, finom. Az ebben sült étel finomabb ízű lesz, mint az egyszerű sütőolajban sütött ételek. Palacsintát sütni ebben az olajban ajánlott.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
NP0165
Minőségét megőrzi
2025-03-21
Elérhető mennyiség
9 db

Újkori kutatások kimutatták, hogy a Kukoricacsíra olaj értékesebb, mint az Olíva olaj, ami a jótékony hatásait illeti. A kukorica magjának legértékesebb részéből hidegen préselve. Csökkenti a koleszterinszintet (LDL szint) hatékonyabban, méghozzá 3-szor olyan eredményesen, mint a fent említett Olíva olaj. 

Felhasználási javaslat: A gyengéden hidegen sajtolt kukoricacsíra olaj kiválóan illenek hideg ételekhez, salátára locsolva, vagy salátaöntetbe keverve, különféle krémekhez adva. Az Olíva olajjal ellentétben ezzel lehet, sőt ajánlott sütni-főzni. Íze nem markáns, inkább kellemes, finom. Az ebben sült étel finomabb ízű lesz, mint az egyszerű sütőolajban sütött ételek. Palacsintát sütni ebben az olajban ajánlott.

További információk
Származási hely Magyarország
Töltő súly 1 liter
Minőségét megőrzi 2025. márc. 21.

Nincs kapcsolódó cikk