A Korma egy igazi indiai delikátesz, nem csípős, selymesen finom. Talán ezért olyan népszerű ma már világszerte. Gyökerei a Mughlai konyhából valók, és India napsütötte tájairól származó fűszerekkel, kókuszdió reszlékkel lesz olyan gazdag és ízletes.
A Korma egy igazi indiai delikátesz, nem csípős, selymesen finom. Talán ezért olyan népszerű ma már világszerte. Gyökerei a Mughlai konyhából valók, és India napsütötte tájairól származó fűszerekkel, kókuszdió reszlékkel lesz olyan gazdag és ízletes.
Felhasználási javaslat: Készítsünk bármilyen húsból (csirke, sertés, bárány, marha vagy nyúl), vagy csak zöldségekből finom ragut ezzel a Fűszerpasztával.
Elkészítési javaslat:
Öntsd bele ezt a Fűszerpasztát egy serpenyőbe, alaposan keverd meg, és főzd 3 percig, amíg az aromák felszabadulnak
Add hozzá a 250 g csíkozott húst és főzd pár percig
Töltsd meg az üres Korma üveget vízzel, rázd jól össze, és Öntsd hozzá, főzd fedő alatt 20 percig, míg a hús omlós lesz
A kész ételhez keverj egy pohár (2 dl tejfölt
Tálald rizzsel
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Felbontás után használjuk fel 6 hónapon belül.